Brandfilm | casefilm | varumärkesfilm | intervju | webbfilm | reklamfilm

 
 

Case - Tre bakgrundsfilmer

För organisationen Suntarbetsliv tog vi fram dessa tre filmer som ligger överst i deras header på sajten och syftar till att leda in besökaren i olika områden och till olika verktyg. Kristofer Samuelsson Photography bidrog med strategi, idé och genomförande. Utifrån filmproduktionerna skapade vi också paralellt ett trettiotal stillbilder.


 

Fullservice produktioner

Låt oss planera, projektera, budgetera och bygga team för genomförandet. Vi erbjuder alla nödvändiga tjänster så som location scout, manus, regi, producent, creative direction, inköp av props, styling, make- up, ljud teknik, grafik, DoP, edit, grading, 3D och givetvis rådgivning.

 


Stillbilder

Många pratar om att ta "frames" ur film, och med 4K eller 6K teknik så är det ingen teknisk begränsning men alla filmrutor är inte skarpa, ej heller anpassade att vara "stilla. Vi brukar därför alltid planera stillbilden som fungerar som pressbild eller thumbnail för filmen eller varför inte ha bilder till kampanj eller bildbank när sett, modeller och location redan är preppade. 


upload-34cc2610-67d8-11e6-abe2-cf9259ddbe23.png

Format för starka budskap

Vi upplever media icke- linjärt. Så också berättandet. Vi vill vara delaktiga, påverka, få insyn, bli upplysta och se hur det är på "riktigt vilket kräver insikt, kunnande och eftertanke av både dig som beställare och oss som producenter samt att berättande oftast ska passa olika kanaler parallellt. Vi hjälper er med bland annat Brandfilms, casefilmer, vittnesfilmer, teaser, reklamfilm för webb och bakgrundsfilmer till appar, landningssidor och sajter. 


BTS_reklam_143.jpg

Tekniken aldrig viktigare än storyn

Tekniken får aldrig begränsa en bra berättelse utan har till uppgift att stärka den. Vi använder det som behövs, allt från våra egna 4K filmkameror till iPhone, 360 VR kamera eller en kameraförsedd drönare. Vi arbetar också tillsammans med 3D artister.