JERNHUSEN

CROSS PLATFORM KAMPANJ 2018

Nyligen producerade vi visuellt innehåll i form av film, cinemagraphs och stillbilder i en cross media kampanj för Jernhusen (Stockholm Centralstation). Med en genomgående, tydlig visuell ton kan Jernhusen oavsett kanal och plattform väcka intresse och repetitivt arbeta in kampanjens budskap hos förbipasserande Stockholmare. Displayer, print, utskick, puffar online etc skapar en tydlig helhet och vi anser att detta tillsammans med en bra mediaplan är basen i smart kommunikation 2018. I arbetet stöttar vi våra kunder genom hela resan från första idé till införande. Det fina är att vi gör allt detta ur en och samma produktion och kan på så sätt hålla ihop tonaliteten, avlasta kund i utförandet och givetvis använda resurser på ett smart sätt. 

Client: Jernhusen
 Agency: Seizo
 Produced by Fanny Herngren at Söderberg Agentur & Kristofer Samuelsson Photography

FILM / CINEMAGRAPH / PRINT

_DSC3966.jpg
highres_Jernhusen_4rätter__DSC4089_Kristofer Samuelsson Photography.jpg
highres_Jernhusen_4rätter__DSC3823_Kristofer Samuelsson Photography.jpg

SUNTARBETSLIV

CROSS PLATFORM KAMPANJ 2017/2018

"Rätt verktyg gör jobbet" är Suntarbetsliv senaste kampanj som gick under höst/vintern och syftade till att sprida budskapet om deras arbetsmiljöutbildning för kommuner, landsting och statliga förbund. Vi hjälpte givetvis till med att producera visuellt kraftfullt innehåll i form av en kampanjbild, en Cinemagraph och en film i olika versioner. 

Client: Suntarbetsliv
Agency: Gullers
Produced by: Kristofer Samuelsson Photography

FILM / CINEMAGRAPH / PRINT

 
Ads_Suntarbetsliv_DSC0132_Kristofer Samuelsson Photography 2018.jpg

VARFÖR CROSS PLATFORM PRODUKTION?

Multiplatform, cross-media, cross platform, multimedia 2.0., kärt barn har många namn men detta ligger helt rätt i tiden när företag kommunicerar genom olika plattformar och kanaler, både online, print och person till person. Enkelt förklarat så ser vi till att Du har innehåll för varje kanal genom hela din kampanj och där materialet produceras på ett smart sätt ur en och samma produktion. Uppgiften styr sedan om vi ska ha film, stillbilder, 2.5D, Cinemagraphs eller stop motion.