Film - om ett bättre Östersjön

Race For The Baltic, en foundatin som jag under senaste ett och ett halvt åren hjälpt både strategiskt, med kommunikationen samt producerat webb, film, bild med mera. Senast ut är en film om programmet Balticseacityaccelerator som fungerat som en pilot som precis övergår i fas två för att skalas upp och involvera 100 städer i nio länder runt Östersjön. Målet. Att skapa tillväxt i regionen och ett renare hav. En viktigt film adresserad till främst beslutsfattare, politiker, näringsliv, investerare och Dig! 

Tack till

Idé/Regi/produktion - Kristofer Samuelsson
Intervju/text/projektledning - Merci Olsson
DoP - Kristofer Samuelsson
Edit - Crispfilm & Kristofer Samuelsson
Grading - Max Strömberg, SWISS
Drönarpilot - Alexander Dawson
Boatdriver - Mikael Rudefors
Advisors and great support - Barbara Jackson, Emma Gabrielsson, Merci Olsson, Marc Klaus
Gripp/Gaffa - Hannes Kalmér, Magnus Andersen, Tobias Björkgren

 

http://balticseacityaccelerator.com/